УМХ запустив журнал «1000 полезных советов»

3 Листопада 2009
18359
3 Листопада 2009
18:01

УМХ запустив журнал «1000 полезных советов»

18359
УМХ запустив журнал «1000 полезных советов»

Український Медіахолдинг запустив новий журнал із сегменту недорогих видань - «1000 полезных советов». Перший номер видання вийшов 1 листопада. Про це ТК повідомила прес-служба УМХ.

 

Журнал виходитиме раз на місяць накладом 30 тис. примірників. Обсяг - 36 шпальт формату А4. Обкладинка друкується на крейдованому папері, інші шпальти - на газетному, усе в повному кольорі. Рекомендована ціна «1000 полезных советов» - 3,25 гривні.

 

Головний редактор журналу - Ярослава Сегал. Як уточнили в прес-службі, над виданням працює команда з 10 осіб, які були запрошені ззовні та вже стали частиною команди УМХ.

 

«1000 полезных советов» - всеукраїнське видання, яке поєднує в собі журнал порад, жіночий і сімейний журнали. Журнал розділений на три частини: жіночий блок, сімейний блок і чоловічий блок, пов'язані між собою пізнавально-розважальними матеріалами, розрахованими на всіх читачів. Основу контенту становлять поради, коментарі і консультації професіоналів, які дають відповіді на запитання читачів. Остання сторінка обкладинки присвячена подорожам Україною.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18359
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Разтаможка
5284 дн. тому
Ага, по тыщи полезных советов на рыло. Неплохо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду