detector.media
03.11.2009 18:01
УМХ запустив журнал «1000 полезных советов»

Український Медіахолдинг запустив новий журнал із сегменту недорогих видань - «1000 полезных советов». Перший номер видання вийшов 1 листопада. Про це ТК повідомила прес-служба УМХ.

 

Журнал виходитиме раз на місяць накладом 30 тис. примірників. Обсяг - 36 шпальт формату А4. Обкладинка друкується на крейдованому папері, інші шпальти - на газетному, усе в повному кольорі. Рекомендована ціна «1000 полезных советов» - 3,25 гривні.

 

Головний редактор журналу - Ярослава Сегал. Як уточнили в прес-службі, над виданням працює команда з 10 осіб, які були запрошені ззовні та вже стали частиною команди УМХ.

 

«1000 полезных советов» - всеукраїнське видання, яке поєднує в собі журнал порад, жіночий і сімейний журнали. Журнал розділений на три частини: жіночий блок, сімейний блок і чоловічий блок, пов'язані між собою пізнавально-розважальними матеріалами, розрахованими на всіх читачів. Основу контенту становлять поради, коментарі і консультації професіоналів, які дають відповіді на запитання читачів. Остання сторінка обкладинки присвячена подорожам Україною.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY