Українська служба Бі-бі-сі шукає журналіста для роботи в Києві

31 Жовтня 2009
17073
31 Жовтня 2009
10:34

Українська служба Бі-бі-сі шукає журналіста для роботи в Києві

17073
Українська служба Бі-бі-сі шукає журналіста для роботи в Києві

Українська служба Бі-бі-сі оголошує конкурс на вакантну посаду мультимедійного продюсера/журналіста для роботи у Києві.

 

Вимоги до кандидата: досвід роботи у журналістиці не менше двох років, відмінне володіння українською мовою, здатність писати, редагувати, перекладати матеріали для радіо, створювати оригінальні аудіо- та відеосюжети, а також працювати у прямому радіоефірі, мати радійний голос.

 

Однією з вимог до кандидата є знання англійської на розмовному рівні. Вітається знання іншої іноземної мови.

 

Кандидат має добре орієнтуватися в політичних подіях в Україні та за її межами.

 

Дуже важливим є вміння кандидата працювати у команді, швидко орієнтуватися в подіях, а також бути готовим до ненормованої праці, позмінної роботи, в тому числі вночі.

 

Серйозною складовою діяльності Української служби Бі-бі-сі є інтернет, тож перевага надаватиметься кандидату, котрий зможе долучитися до наповнення сайту Української служби Бі-бі-сі.

 

Конкурс на одержання вакантної посади буде проведено у грудні 2009 року, орієнтовний час початку роботи в київському офісі Бі-бі-сі - січень-лютий 2010 року.

 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету, яку можна завантажити тут, і переслати її голові Української Служби Бі-бі-сі Мачеку Бернату-Рещинському за адресою: Maciek.Bernatt-Reszczynski@bbc.co.uk, не пізніше 23 листопада 2009 року.

 

Бі-бі-сі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду