Німецькі телеканали змагаються за трансляцію матчів «Євро 2012»

27 Жовтня 2009
14664
27 Жовтня 2009
17:33

Німецькі телеканали змагаються за трансляцію матчів «Євро 2012»

14664
Німецькі телеканали змагаються за трансляцію матчів «Євро 2012»

Суспільне телебачення Німеччини попередньо домовилося з УЄФА про права на трансляцію матчів футбольної першості Європи, яка відбудеться в Україні і Польщі. Про це повідомляє Zaxid.net.

 

Як повідомляє видання Spiegel із посиланням на свої джерела у переговорних колах, сума угоди становитиме 110 мільйонів євро. За інформацією видання, УЄФА вимагало значно вищої суми, однак після тривалих переговорів функціонери погодилися на 110 млн євро. Платний канал Sky, який має ексклюзивні права на трансляцію матчів Бундесліги, не купуватиме права на трансляцію Чемпіонату Європи.

 

У середині вересня УЄФА вже підписав угоди з продюсерською спільнотою суспільних мовників Європи EBU. Однак найважливіші ринки, зокрема Німеччини, Франції, Англії, Іспанії та Італії, були винесені за межі цієї угоди. Підписуючи окремі договори з мовниками цих країн, футбольний союз сподівається на більші прибутки.

 

До речі, дев'ять з десяти перших позицій у рейтингу суспільного каналу Німеччини  ZDF за 2008 рік посіли трансляції матчів футбольного чемпіонату Європи. На першій позиції був півфінальний матч Німеччина-Туреччина, який подивилися 29,5 млн німців. Частка в ефірі становила 81,5%.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14664
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
111
5295 дн. тому
а ми розганяєм спортивні канали
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду