На «Донбасі» будуть свої новини, соціальні програми та політичне ток-шоу (+ЛОГО)

26 Жовтня 2009
20009
26 Жовтня 2009
16:38

На «Донбасі» будуть свої новини, соціальні програми та політичне ток-шоу (+ЛОГО)

20009
На «Донбасі» будуть свої новини, соціальні програми та політичне ток-шоу (+ЛОГО)

Як уточнили ТК в прес-службі групи «Україна», регіональний телеканал «Донбас» розпочинає цілодобове мовлення 9 листопада і буде доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Яснуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів.

 

У планах телеканалу - розповсюдження сигналу мовлення на весь східний регіон і вихід на супутникове мовлення. «Це дозволить каналу досягти потенційної аудиторії в 6 млн осіб», - зазначають у прес-службі.

 

 

«Донбас», як і ТРК «Україна», є універсальним мовником: показуватиме чоловічі та жіночі серіали, художні фільми і розважальні шоу. Від старшого каналу групи він відрізнятиметься місцевими програмами: новинами Донбасу, проектами соціальної спрямованості і регіональним політичним ток-шоу.

 

Як уже повідомляла ТК, директором телеканалу «Донбас» став Юрій Сугак.

 

Це вже третій телеканал у медіагрупі «Україна», до якої також входять універсальний мовник ТРК «Україна» і спортивний  «Футбол». Як відомо, група оголошувала про намір відкрити канал «Новини», запуск якого відкладено на кінець 2009-го - початок 2010-го року. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20009
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Реал
5298 дн. тому
Что то логотип смахивает сильно на логотип Футбола.
Обормот
5298 дн. тому
И порожняка не будет.
Алекс
5298 дн. тому
То Кротеня Потужний чи ні, а майже щотижнево друге місце у рейтингах займає....
Тихеньке кротеня
5299 дн. тому
ТРК "Окраина" вже такий потужний мовник, що господарям потрібен свій "К1". :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду