«Известия в Украине» отримали відзнаку німецької гуманітарної організації AWO Heimatgarten

26 Жовтня 2009
10045
26 Жовтня 2009
07:55

«Известия в Украине» отримали відзнаку німецької гуманітарної організації AWO Heimatgarten

10045
«Известия в Украине» отримали відзнаку німецької гуманітарної організації AWO Heimatgarten

«Известия в Украине» отримали відзнаку німецької гуманітарної організації AWO Heimatgarten. Його представникам редакції вручили під час дводенного міжнародного семінару на тему проявів ксенофобії і расизму в висвітленні пресою програм міграції.

 

Організатори заходу - AWO Heimatgarten, гуманітарний проект «Мости добросусідства» та Регіональний центр соціальної адаптації.

 

Журі заходу відмітило «Известия в Украине» «за активність у розробці та обговоренні тем, публікації щодо проблем міграції і непростому ставленні до трудових мігрантів».

 

Редакцію нагородили цифровою фотокамерою Nikon.

 

«Стереотип про те, що гастарбайтери - люди третього сорту, складався у свідомості роками. Нема сенсу говорити, що для його виникнення необхідна була хоч і прецедентна, але реальна база. Зараз його необхідно зруйнувати. І журналістам, що пишуть про трудову міграцію і проблеми, з якими стикаються українці за кордоном, такі дискусії і обговорення необхідні перш за все, щоб розібратися з механізмами виникнення ксенофобії і расизму», - відзначила учасниця семінару, редактор відділу «Экономика» «Известий в Украине» Зоя Роман.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду