Гумористично-аналітичну програму Бахматова на К1 перенесли в інший слот

26 Жовтня 2009
18883
26 Жовтня 2009
12:44

Гумористично-аналітичну програму Бахматова на К1 перенесли в інший слот

18883
Гумористично-аналітичну програму Бахматова на К1 перенесли в інший слот

З цього тижня «Нова гумористично-аналітична програма» на К1 виходитиме у неділю о 23.20. 

 

Перший випуск проекту вийшов у понеділок, 19 жовтня о 22.00, і взяв невисокі показники, майже вдвічі нижчі за середні каналу,  -  рейтинг 0,28%, частку 0,91%, аудиторія 14-49, загальнонаціональна панель GFK.

 

Ведучий проекту Максим Бахматов у коментарях ТК зазначив, що йому невідомі причини зміни слоту проекту: «Але ми продовжуємо його виробляти».

 

ТК надіслала запитання щодо зміни слоту шоу до прес-служби «Інтера» і сподівається на відповідь.

 

Нагадаємо, виробництво гумористично інформаційно-аналітичного шоу здійснювала компанія «Ледокол ISTIL». Ведучими проекту мали стати Кузьма Скрябін та Максим Бахматов. Планувалося, що спочатку проект виходитиме без назви, а потім її придумають автори проекту разом із глядачами.

 

Вихід шоу спершу був запланований на 5 жовтня, але згодом його перенесли на 19 жовтня. Імовірною причиною зміни слоту можуть бути низькі показники -  прем'єра шоу на К1 мала рейтинг 0,28%, частку 0,91%, аудиторія 14-49, загальнонаціональна панель GFK

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18883
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vurdalack
5232 дн. тому
В целом проект неплохой, хоть и откровенно "сдёртый" с Прожектора Перис Хилтон. Портит его только вульгарный регот самого Бахматова. Возможно, так он старается доказать, что у него "самое крутое" чувство юмора или он пытается показать что проект именно ЕГО. Добавлю, что на мой взгляд, в Камеди Клаб у него были самые плоские шутки, как и у тоже неприжившегося там Родигеса (который тоже ржал по поводу и без повода). К Кузьме никаких претензий-он супер.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду