Медіагрупа «Україна» запустить ТРК «Донбас» 7 листопада

23 Жовтня 2009
16544
23 Жовтня 2009
20:09

Медіагрупа «Україна» запустить ТРК «Донбас» 7 листопада

16544
Медіагрупа «Україна» запустить ТРК «Донбас» 7 листопада

Мовлення телеканалу «Донбас» розпочнеться 7 листопада. Телеканал мовитиме на 6 ефірному ТВК у місті Донецьк, а також поширюватиме свій сигнал у кабельних мережах  Донбаського регіону.  Директором телеканалу є Юрій Сугак.

 

Ліцензію на мовлення телеканал отримав у жовтні 2008-го року. Згідно з ліцензійними параметрами, на «Донбасі» має бути власних програм - 13 год. 15 хв., інформаційних програм 5 год. 15 хв. Як говорив віце-президент ТРК «Україна» Володимир Манжосов у Нацраді під час отримання ліцензії, місцева компанія має намір приділяти більше уваги інформаційним проблемам Донецька.

 

Це вже третій телеканал у медіагрупі «Україна», до якої також входять універсальний мовник ТРК «Україна» і спортивний  ТРК «Футбол». Як відомо, група оголошувала про намір відкрити ТРК «Новини», запуск якого відкладено на кінець 2009-го - початок 2010-го року. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду