Нове гумористичне шоу Бахматова на К1 стартувало з низькими показниками

20 Жовтня 2009
18285
20 Жовтня 2009
15:32

Нове гумористичне шоу Бахматова на К1 стартувало з низькими показниками

18285
Нове гумористичне шоу Бахматова на К1 стартувало з низькими показниками

19 жовтня прем'єра нового інформаційно-розважального шоу на К1 мала рейтинг 0,28%, частку 0,91%, аудиторія 14-49, загальнонаціональна панель GFK.

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники вищі - рейтинг 0,36%, частка 1,13%. Але при цьому вони все одно вдвічі нижчі за середні каналу за минулий тиждень (частка 2,18%). Також проект суттєво знизив частку слоту у порівнянні з попереднім понеділком, коли «Поліцейська академія-4» мала рейтинг 1,57%, частку 6,17% («50 тис.+» - 5,24%).

 

Нагадаємо, виробництво гумористично інформаційно-аналітичного шоу здійснювала компанія «Ледокол ISTIL». Ведучими проекту мали стати Кузьма Скрябін та Максим Бахматов. Планувалося, що спочатку проект виходитиме без назви. Вихід шоу спершу був запланований на 5 жовтня, але згодом його перенесли на 19 жовтня.

 

У коментарях ТК ведучий шоу Максим Бахматов  назвав  проект - розважальним форматом новин К1, які були закриті на початку жовтня. Новини «Один день» в середньому за останній рік мали значно вищі показники ніж нове шоу: рейтинг 0,64%, частка 1,82%; за «50 тис.+» - рейтинг 0,64%, частка 1,9%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18285
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
5299 дн. тому
И Кузьма, и Бахматов - на высоте! Скучно не было, пошло - тоже, шоу вполне на уровне!
Артемыч
5299 дн. тому
Олена, не гоните беса, будьте добреньки! ;-) Как для пилотного выпуска,то очень даже все достойно там у них. Атмосфера у программы есть, по крайней меере. И пафос с розовыми соплями отсутствует. Вы "Насправдi шоу" Лирника видели? Вот это реально жалкое подобие выдавить смех... Посмотрим, что у Бахматова со Скрябиным будет дальше, но первый выпуск крепкий вполне!
Андрей
5299 дн. тому
Ну на вкус и цвет, конечно... Я с удовольствием посмотрел, временами посмеялся от души
Олена
5299 дн. тому
Жалюгідна пародія на прожекторкогосьтам у жалюгідному виконанні. Кузьма видохся, на мій погляд, а Бахматов - взагалі жах! Ні почуття гумору, ні смаку.... Поверніть новини!!!!!! Все одно цей жах за 2 тижні знімуть з ефіру!
Саша
5299 дн. тому
Честно кажучи це шоу - відстій!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду