У Білому домі назвали телеканал Fox News «філією Республіканської партії»

19 Жовтня 2009
21228
19 Жовтня 2009
16:37

У Білому домі назвали телеканал Fox News «філією Республіканської партії»

21228
У Білому домі назвали телеканал Fox News «філією Республіканської партії»

У США представники Білого дому закликали журналістів до дискредитації телеканалу Fox News. Про це повідомляє Lenta.ru.

 

В неділю, 18 жовтня, глава апарату Рам Емануел заявив, що не бажає, щоб «CNN та всі решта фактично йшли на повідку у Fox». А впливовий радник президента Девід Аксельрод закликав усіх не вважати Fox новинною організацією. Тижнем раніше директор відділу зовнішніх зв'язків у Білому домі Аніта Данн назвала телеканал «філією Республіканської партії».

 

Вже не вперше президентська адміністрація звинувачує Fox News у надмірній політичній ангажованості. Керівництво каналу, у свою чергу, наголошує: у Білому домі не бачуть різниці між висвітленням новин та інформаційно-аналітичними коментарями.

 

Телеканал Fox News, що входить до холдингу американського медіамагната Руперта Мердока, відомий консервативними засадами та критикою на адресу президента-демократа Барака Обами. Сам глава США стверджує: «Телеканал повністю присвячено атакам проти моєї адміністрації».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21228
Читайте також
02.12.2009 11:51
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
18 906
28.10.2009 13:20
Валентин Маков, Lenta.ru
22 782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду