Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи» пройти детектор брехні в прямому ефірі

18 Жовтня 2009
21854
18 Жовтня 2009
12:45

Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи» пройти детектор брехні в прямому ефірі

21854
Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи» пройти детектор брехні в прямому ефірі

Народний депутат Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи», у тому числі матері дітей і її співмешканцю, а також народним депутатам, які розглошували результати досудового слідства, пройти випробування на детекторі брехні, «щоб поставити крапку в цій жахливій історії». Про це йдеться в його заяві, опублікованій на «Українській правді».

 

Він пропонує дозволити засобам масової інформації детально стежити за цим процесом. «Питання, які мають ставитися таким особам, повинні попередньо бути визначеними представниками органу досудового слідства у присутності представників засобів масової інформації та стосуватися лише цього випадку», - наголошує народний депутат.

 

Також Сергій Терьохін пропонує, щоб поліграфічне дослідження відбувалося в прямому ефірі. «Випробовування на поліграфі має відбуватися у спеціально відведеному приміщенні, пряма трансляція з якого має бути забезпечена представникам засобів масової інформації, у тому числі інтернет-суспільству», - йдеться в заяві.

 

Нагадаємо, що в п'ятницю пан Терьохін звернувся до генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою порушити кримінальну справу проти винних у розголошенні інформації по справі, називаючи в тому числі журналіста Володимира Петрова, інтернет-видання «Антенна», редактора газети «Україна молода» Михайла Дорошенка та адвоката Тетяну Монтян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21854
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кет
5302 дн. тому
Полиграфу Полиграфовичу.-я все очень хорошо понимаю.Но... Терехин это не мы с вами и "А визнання, одержані в КПЗ, знаючи методи нашої доблесної міліції, важать не більше, ніж папір, на якому вони написані."Это касается больше нас а не таких как Терехин.Давайте дождемся конца этой грязной истории.Я не в коей мере не хочу чтобы оклеветали нивиновных но если есть дым,то наверняка где-то горело.
Сирожа Сироже
5302 дн. тому
А Лене-Космосу за идею заплатил?)) А было время вцыкался с него. Лично я не верю, что Терехин в этом деле замешан, но вот то, что он прикрываеться семьей, детектором...Напоминает блеяние Луценка после того, как его пьянного таскали по полу в Франкфурте. А заявление Кожемякина по поводу снятия депнеприкосновенности, то вааще пахнет Лозинским. Луценко его до сих пор ищет!
Анночкка
5302 дн. тому
А почему только фигуранты? Пусть все депутаты проходят!
Поліграф Поліграфович де Тектор
5303 дн. тому
Кет, якщо ти справді не розумієш таких простих речей, мені тебе жаль. Дістати клеймо педофіла - це таке випробування, яке може витримати далеко не кожна нормальна психіка. А визнання, одержані в КПЗ, знаючи методи нашої доблесної міліції, важать не більше, ніж папір, на якому вони написані. Терьохін - молодець. Ця наволоч, що його оббріхує, побоїться пройти детектор брехні. А місце їй - біля параші.
вертухай ВР
5303 дн. тому
Cерега, блин, ты молоток! ЛУЧШАЯ ЗАЩИТА - Н А П А Д Е Н И Е !!! Смотри, хорошенько потренируйся на полиграфе. И тогда все будут козлами.
кет
5303 дн. тому
Терехин! А где сейчас еще двое "невинных"-директор и Уваров? А слюной брызгали с экранов о своей невиновности.Там же где и Лозинский?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду