detector.media
18.10.2009 12:45
Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи» пройти детектор брехні в прямому ефірі

Народний депутат Сергій Терьохін запропонував усім фігурантам «артеківської справи», у тому числі матері дітей і її співмешканцю, а також народним депутатам, які розглошували результати досудового слідства, пройти випробування на детекторі брехні, «щоб поставити крапку в цій жахливій історії». Про це йдеться в його заяві, опублікованій на «Українській правді».

 

Він пропонує дозволити засобам масової інформації детально стежити за цим процесом. «Питання, які мають ставитися таким особам, повинні попередньо бути визначеними представниками органу досудового слідства у присутності представників засобів масової інформації та стосуватися лише цього випадку», - наголошує народний депутат.

 

Також Сергій Терьохін пропонує, щоб поліграфічне дослідження відбувалося в прямому ефірі. «Випробовування на поліграфі має відбуватися у спеціально відведеному приміщенні, пряма трансляція з якого має бути забезпечена представникам засобів масової інформації, у тому числі інтернет-суспільству», - йдеться в заяві.

 

Нагадаємо, що в п'ятницю пан Терьохін звернувся до генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою порушити кримінальну справу проти винних у розголошенні інформації по справі, називаючи в тому числі журналіста Володимира Петрова, інтернет-видання «Антенна», редактора газети «Україна молода» Михайла Дорошенка та адвоката Тетяну Монтян.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY