Євген Кушнарьов: «Не за Януковича і не проти Ющенка»

3 Грудня 2004
584
3 Грудня 2004
15:13

Євген Кушнарьов: «Не за Януковича і не проти Ющенка»

584
Губернатор Харківської області проанонсував на 4 грудня з’їзд представників місцевого самоврядування як об’єднавчий. За його словами нічого спільного зі з’їздом у Сєвєродонецьку він не матиме.
Євген Кушнарьов: «Не за Януковича і не проти Ющенка»
Сьгодні відбулась офіційна зустріч голови обласної державної адміністрації Є.П.Кушнарьова з представниками політичних партій Харківської області, під час якої губернатор вислухав їх думки та конструктивні пропозиції щодо проведення запланованої зустрічі рад.

Є.Кушнарьов повідомив, що порядок денний з’їзду буде складатися з двох питань: про шляхи виходу з політичної кризи в Україні та про аспекти нової регіональної політики. Підтвердження своєї участі в ньому вже дав голова Верховної Ради В.М.Литвин, 17 областей України та місто Севастополь. Губернатор спростував чутки щодо можливої участі в з’їзді мера Москви Лужкова. На зустрічі йшлося про те, що предтавляти кожну область у Харкові можуть максимум 30 депутатів. За словами Кушнарьова ще не отримано підтвердження на участь у з’їзді представників Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської та Волинської областей, проте він висловив надію, що вони таки приїдуть.

Губернатор підкреслив, що цей з’їзд є всеукраїнським, але він не підміняє жодних конституційних органів влади, і є скоріше форумом: «Ми ініціюємо Всеукраїнський з’їзд рад. Я усвідомлюю, що для того, щоб з’їзд мав право приймати рішення нормативного характеру, він повинен бути ініційований Верховною Радою, тому завтра ми будемо туди звертатися з такою пропозицією»,- зазначив Кушнарьов. За його словами з’їзд збирається не на підтримку Януковича та не проти Ющенка. Він також наголосив, що з’їзд в Харкові за своєї ідеологією не є продовженням з’їзду в Сєвєрокодонецьку, який був відповіддю одних радикалів на дії інших радикалів та заморозив руйнівні процеси, які на той час йшли в Україні.

Євген Кушнарьов закликав всі політичні сил та харків’ян прийти завтра на майдан біля театру опери та балету, куди буде виведена пряма трансляція, не під помаранчевими або синьо-білими прапорами, а виключно під державним прапором України. Крім того заплановано організувати живий ланцюг від театру опери та балету до кордону з Донецькою, Дніпропетровською, Полтавською та Сумською областями, тим самим засвідчивши, що Україна єдина.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
584
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду