Тарас Чорновіл: «Голосування за «відставку» уряду вдарило по авторитету опозиції і спікера Литвина»

2 Грудня 2004
594
2 Грудня 2004
12:19

Тарас Чорновіл: «Голосування за «відставку» уряду вдарило по авторитету опозиції і спікера Литвина»

594
Сьогодні народий депутат Тарас Чорновіл вирішив перейти з групи «Центр» у фракцію «Регіони України». Свій крок політик пояснює заангажованістю більшості складу «Центру» та власною симпатією до лідера «Регіонів».
Тарас Чорновіл: «Голосування за «відставку» уряду вдарило по авторитету опозиції і спікера Литвина»
«В «Центрі» існувала значна свобода дій та демократичнісь прийняття рішень. Однак після заяви мого, вже колишнього, колеги Бартківа, який оприлюднив критичну заяву щодо прем’єра від імені групи, стало очевидним, що депутати від центристської позиції перейшли в позицію підтримки команди Ющенка», - заявив Чорновіл журналістській ініціативі «Правда переможе». За його словами це і стало прощанням з групою. «Мій перехід до «Регіонів» не мав би викликати в когось здивування. Симпатії Чорновола вже давно відомі і вони на боці Віктора Януковича», - відзначив депутат.

Коментуючи голосування парламету за відставку Кабінету міністрів у середу Чорновіл сказав: «Голосування за «відставку» уряду вдарила по авторитету опозиції і спікера парламенту Володимира Литвина. Негатив цього факту вже оцінили представники міжнародного співтовариства, зокрема президент Чехії». За його словами нелегітимність рішення полягає в тому, що Закон не предбачає такого голосування щодо діяльності уряду протягом року з дня затвердження програми Кабміну. Крім того Чорновіл не виключає, що на момент голосування відбулося зовнішнє втручання у систему «Рада», що й забезпечило необхідну підтримку рішенню.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива «Правда переможе»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
594
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду