detector.media
14.10.2009 18:05
ICTV не коментує інформацію про журналіста, якого підозрюють у розбещенні дітей в «Артеку»

Підозрюваний у справі про розбещення дітей в МДЦ «Артек» - батько постраждалих дітей, який нині перебуває в СІЗО, - працював журналістом телеканалу ICTV. Про це сьогодні на прес-конференції заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

 

«Батько працював журналістом на ICTV, звідки був звільнений одразу після початку слідчих дій», - процитувала «Українська правда» слова пана Луценка.

 

Про це також повідомив народний депутат Віктор Уколов, коментуючи порталу «Сегодня» факт свого знайомства з підозрюваним. «Як я, народний депутат, міг його не знати, якщо він спілкувався з парламентарями, працюючи в інформаційному відділі каналу ICTV?», - заявив пан Уколов.

 

На телеканалі ICTV, куди ТК звернулася із запитаннями, чи справді підозрюваний там працював і був звільнений з початком слідчих дій, не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію.

 

«Відповідно до українського законодавства розголошення відомостей про громадян України, які знаходяться під слідством, заборонено або вони розголошуються виключно за згодою громадян чи за згодою слідчого. Більше того, слідчий забороняє розголошувати інформацію щодо кримінальної справи з метою подальшого неупередженого розслідування. Коментуванням такої інформації займається прокуратура міста Києва», - сказали ТК у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY