Кремль боїться поширення «помаранчевої революції» на РФ

1 Грудня 2004
481
1 Грудня 2004
14:33

Кремль боїться поширення «помаранчевої революції» на РФ

481
Голова російського Союзу правих сил Борис Нємцов стверджує, що багатьом представникам владної верхівки Російської Федерації не подобаються демократичні зрушення в Україні.
Кремль боїться поширення «помаранчевої революції» на РФ
Причиною цього, на думку політика, є загроза поширення «території свободи» за межі нашої держави.

«В Україні зараз склалася ситуація, коли низи вже не можуть терпіти старої влади на чолі з Леонідом Кучмою, а верхи не мають можливості впливати на ситуацію, що склалася в державі», - заявив Нємцов журналістам у Києві. За його словами в Росії продовжують переконувати громадян, що «помаранчеву революцію» організували США. «Так, Америка має значні можливості, але вивести на вулиці таку кількість людей і тримати їх там протягом тривалого часу не здатен ніхто», - зауважив глава Союзу правих сил. Нємцов навів приклад Іраку, де американці і досі не можуть подолати спротив місцевого населення.

«Те, що зараз відбувається в Україні, в РФ багатьом не подобається, адже народ показав свою позицію і силу, яка мало цікавить нинішню владу Кремля», - підсумував Борис Нємцов.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
481
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду