Перемогли усі

1 Грудня 2004
588
1 Грудня 2004
13:07

Перемогли усі

588
Народний депутат Віктор Пинзеник переконаний, що успіх голосування за відставку уряду у парламенті сьогодні не можна вважати заслугою лише депутатів від опозиції. «Це не є лише нашою перемогою, а тріумфом усіх. Прийняте рішення, безперечно консолідує всі здорові сили як у Верховній Раді, так і в суспільстві», - розповів Журналістській ініціативі «Правда переможе» Віктор Пинзеник з «Нашої України».
Перемогли усі
Депутат переконаний, що підтримка відставки уряду була б неможлива без народної підтримки, а отже це заслуга простих громадян, які вже другий тиждень відстоюють свою свободу по всій Україні. «Тепер ми можемо нарешті сподіватися, що політична криза в Україні невдовзі буде вирішена», - висловив впевненість народний обранець.

За його словами значним позитивом є те, що деякі депутати нарешті осмілились звільнитись від того шаленого тиску, який існував на них з кабінетів поза парламентом до цього часу. «Людям набридло бути засобом і вони починають брати приклад зі своїх співвітчизників, які своєю витримкою і силою волі показують на Майдані Незалежності прагнення до демократії», - зазначив Віктор Пинзеник.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
588
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду