ПРОМО: Дуся повернулася!

12 Жовтня 2009
8910
12 Жовтня 2009
11:49

ПРОМО: Дуся повернулася!

8910
ПРОМО: Дуся повернулася!

Відновлювальні роботи на сайті «Дуся» повністю закінчено, наслідки вірусної атаки ліквідовано. Про це повідомляє Андрій Чулков, технічний директор «Детектор медіа».

 

За час вимушеної відсутності «Дуся» підготувала для своїх читачів багато цікавого. Уже зараз читайте інтерв'ю з Тетяною Костенко, ведучою програми «Ресторанний гід» на «Сіті», а також власниці клініки «Медестетцентр»; трохи згодом на сайті - розмова Дусі з медійниками на тему, як слід відзначати  День психічного здоров'я та багато іншого.

 

«Дуся» вилікувалася від вірусів і чекає вас тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8910
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
neznaniv
5333 дн. тому
повернулася, але, здається, не тим боком :(
Эгус Кабулус
5333 дн. тому
Нету Дуси)
Казачка Мамай
5333 дн. тому
Дусеяко!!!( ридає) повернись, серденько!!! Гони до біса ті кляті вірусиииииииииии.... от що роблять невпорядковані відвідування сайту ким попало:((((
олена
5333 дн. тому
Нема Дусі :(((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду