Профспілки з страйкарями

30 Листопада 2004
514
30 Листопада 2004
21:49

Профспілки з страйкарями

514
Всеукраїнські профспілки та профспілкові об’єднання підтримали громадян, які вийшли на вулицю на знак протесту проти фальсифікацій виборів президента. Відповідна заява була ухвалена сьогодні Координаційним комітетом цієї організації.
Профспілки з страйкарями
- У зв’язку з гострою політичною кризою, яка виникла в державі внаслідок виборів Президента України, ми, керівники всеукраїнських професійних спілок та профспілкових об’єднань України, виступаючи від імені мільйонів членів наших профспілок, висловлюємо глибоку стурбованість нинішнім розвитком подій, що можуть мати вкрай негативні наслідки. Ми цілком поділяємо позицію, викладену в постанові Верховної Ради України від 27 листопада 2004 року, а саме: визнати недійсними результати голосування 21 листопада як такого, що відбулося з грубими порушеннями виборчого законодавства і не відображає вільне волевиявлення народу.

- Вибори засвідчили гірку істину: влада розійшлася з народом, політика з мораллю.

Це і змусило людей вийти на майдани і вулиці України з протестом проти цинічного маніпулювання їхніми голосами», - йдеться у зверненні, підписаному головою Координаційного комітету Всеукраїнських профспілок та профспілкових об’єднань України Михайлом Волинцем.

Профспілки вимагають провести повторне голосування, перед цим вживши заходи, які унеможливлять фальсифікацію виборів. Координаційний комітет постановив також провести у грудні об’єднавчий з’їзд профспілок, а також ініціював проведення профспілкової реформи. Всеукраїнські профспілки та профспілкові об’єднання згуртували понад 70 профспілок різних галузей із загальною кількістю декілька мільйонів членів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
514
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду