Схвалене дезертирство

30 Листопада 2004
514
30 Листопада 2004
20:01

Схвалене дезертирство

514
Петро Писарчук своїм переходом у партію «Регони України», яку на Львівщині підтримує мізрна кількість мешканців, фактично ще раз дав ляпаса власним виборцям. Першим була агітація за Віктора Януковича в регіоні.
Схвалене дезертирство
Колишній колега пана Писарчука по фракції, голова львівського обласного осередку СДПУ(о) народний депутат Ігор Шурма заявив, що крок першого «є виважена позиція депутата Петра Писарчука, адже він послідовно підтримував Віктора Януковича і уряд. Зараз, коли точаться різні балачки щодо того, хто кого підтримує, пан Писарчук вирішив однозначно висловити свої позицію. Засідання фракції СДПУ(о) вирішило делегувати пана Писарчука до фракції «Партії регіонів», щоб дати йому можливість чітко підтвердити його позицію щодо Віктора Януковича і уряду».

Дарма сподіватись, що такий крок допоможе набути популярності пану Писарчуку серед власних виборців, адже у Золочівському та Перемишлянському районах Львівщини відсоток голосів, поданих за Віктора Ющенка, був одним з найвищих. І ось обранець цих же людей у таку «гарячу» пору робить такий демонстративний крок, який окрім всього, може означати зневагу до волевиявлення своїх виборців. Власне, Перемишлянський район ще до переходу пана Писарчука до «Регіонів» визначився щодо свого депутата – 22 листопада депутати Перемишлянської райради від імені виборців району висловили недовіру народному депутатові Петрові Писарчуку у зв’язку з тим, що він не підтримав народного президента Віктора Ющенка. Водночас голова Золочівської районної ради Тетяна Салабай «просто приголомшена цим фактом». За словами пані Салабай, вона не може коментувати цього вчинку, як і причин, які спонукали пана Писарчука на такий крок, хоча припускає, що «він через уряд Януковича міг пробивати якісь кошти для Золочівщини, адже він наш земляк і ми його добре знаємо». Як відреагують на такий крок свого депутат мешканці Золочівщини, яка віддала понад 93 вісотки голосів за Віктора Ющенка, голова райради прогнозувати наразі не береться, однак висновки напрошуються самі собою.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива "Правда переможе"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
514
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду