Відбувся круглий стіл ТК «Нішеві друковані ЗМІ: взаємодія з аудиторією та рекламодавцями»

9 Жовтня 2009
4511
9 Жовтня 2009
09:58

Відбувся круглий стіл ТК «Нішеві друковані ЗМІ: взаємодія з аудиторією та рекламодавцями»

4511
Відбувся круглий стіл ТК «Нішеві друковані ЗМІ: взаємодія з аудиторією та рекламодавцями»

8 жовтня в прес-ценрі «Главред-медіа» відбувся круглий стіл ТК «Нішеві друковані ЗМІ: взаємодія з аудиторією та рекламодавцями». Представники нішевих видань і рекламних агенцій обговорили питання розміщення реклами в нішевих виданнях, вироблення ефективних механізмів роботи з аудиторією, а також проблеми й перспективи нішевої преси в часи занепаду друкованих ЗМІ.

 

Анна Шерман, головний редактор журналу «Антиквар», розповіла про особливості існування журналу, читачів котрого об'єднує не професійний інтерес, а хобі, і зокрема сказала: «Ми чудово себе почуваємо всередині галузі, проте вийти на якісь інші аудиторії дуже важко».

 

 

 

 

 

Віталий Максимов, піар-директор видавництва «Економіка», серед іншого зазначив: «Галузеві видання практично є невидимими для рекламодавців». Директор видавництва «Стандарт» Олексій Капуста, резюмуючи спілкування, запропонував нішовим виданням для успіху співпраці із рекламними агентствами максимально точно подавати інформацію про аудиторію, буквально про кожного конкретного читача.

 

У круглому столі також взяли участь Ірина Кузнєцова, голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції й Анастасія Кірпічова, директор із преси і інших медіа агентства «Медіа-кит». Модерував спілкування головний редактор журналу «Детектор медіа» Євген Мінко.

 

Текст дискусії буде опубліковано в журналі «Детектор медіа», № 10, 2009.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду