«Четверта влада» Запоріжжя проти сепаратизму

29 Листопада 2004
854
29 Листопада 2004
18:22

«Четверта влада» Запоріжжя проти сепаратизму

854
Звернення представників ЗМІ до депутатів обласної, міських, районних і сільських Рад Запорізької області.
«Четверта влада» Запоріжжя проти сепаратизму
"Ми стали свідками участі делегації Запорізької області на чолі з головою Запорізької облдержадміністрації, головою обласної ради В.П. Березовським, міським головою Запо-ріжжя Є.Г. Карташовим у з’їзді представників органів самоуправління в Сєвєродонецьку. З трибуни з’їзду лунали заклики до сепаратизму, була названа дата референдуму, на якому буде поставлене питання про розподіл України.

Шановні депутати! Ви обрані до представницьких органів влади для того, щоб виконувати волю народу України. В ці доленосні для нашої Батьківщини дні ви повинні керуватися почуттям державної відповідальності. Від того, як ви проголосуєте, залежить доля народу, держави, ваша власна доля, доля ваших дітей та внуків.

Запорізькі журналісти звертаються до вас, шановні депутати, з вимогою не допустити ор-ганізації референдуму про зміну територіального устрою України. Керуючись Консти-туцією і законами України, виконуючи свій журналістський і громадянський обов’язок, ми засуджуємо розкольницькі дії.

Ми заявляємо, що журналісти не будуть сліпим знаряддям в руках сепаратистів. Не прий-майте поспішних антиконституційних рішень! Україна — єдина і неділима! Тільки така Україна здатна стати сильною процвітаючою державою!"

Працівники ЗМІ ухвалили дане звернення на розширеному засіданні секретаріату Запорі-зької обласної організації Національної Спілки журналістів України сьогодні,

29 листопада 2004 року. Документ підписали М. Єфімов — голова обласної організації Національної Спілки журналістів Украини, генеральний директор телекомпанії “ТВ-5”; М. Мурзіна — секретар обласної організації Національної Спілки журналістів України; члени секретаріату П. Горбачов, М. Манько, Г. Петраков, а також низка керівників засобів масової інформації та рядових журналістів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
854
Читайте також
07.03.2008 08:23
Неля Сухачева
для «Детектор медіа»
16 122
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду