Катерина Чумаченко: Ющенко робитиме все, щоб в Донецьку або Криму жилося краще

26 Листопада 2004
573
26 Листопада 2004
21:18

Катерина Чумаченко: Ющенко робитиме все, щоб в Донецьку або Криму жилося краще

573
Кореспондент журналістської ініціативи «Правда переможе» Жанна Довгич поставила кілька питань дружині Віктора Ющенка, що виступала на Майдані Незалежності в Києві. Ось що розповіла Катерина Чумаченко:.
Катерина Чумаченко: Ющенко робитиме все, щоб в Донецьку або Криму жилося краще
-Я дуже схвильована і горда з того, що українці показали себе на весь світ розумною і демократичною нацією. Нарешті за 100 років ми отримали шанс змінити хід історії. Наша доля – тільки в наших руках.

-Зараз тут у Києві є не лише протестанти проти незаконних дій влади. Тут є також і ті, хто голосували за Віктора Януковича. Що б Ви хотіли сказати їм та тим українським громадянам, які голосували за прем‘єр-міністра?

-Я впевнена, коли Віктор Ющенко отримає всю повноту законної влади, яку йому надав український народ, все, що він робитиме буде спрямоване на те, щоб усі українці, і з Криму, і з Донецька, і з Луцька, і з Тернополя мали краще життя. Не залежно від мови чи конфесії.

-Щоб ви хотіли сказати всім тим людям, які в ці дні вийшли на вулицю?

-Ті люди, що зараз стоять і день і ніч тут, на Майдані, біля Кабміну, біля адміністрації Президента – це справжні герої. Ми всі зараз мусимо триматися. Нас чекає терниста і нелегка дорога. Треба мати терпіння і вистояти разом зараз, і далі, наступні рік-два. Вони будуть непростими для всіх нас. Але ми будемо мужніми заради нашого майбутнього.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
журналістська ініціатива «Правда переможе!»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
573
Читайте також
08.10.2001 15:37
gazeta,ru" target="_blank">"газета,ru"
1 118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду