ICTV та Новий підвищать зарплати на 20% (ОНОВЛЕНО)

25 Вересня 2009
14841
25 Вересня 2009
14:55

ICTV та Новий підвищать зарплати на 20% (ОНОВЛЕНО)

14841
ICTV та Новий підвищать зарплати на 20% (ОНОВЛЕНО)

Телеканал ICTV збільшує заробітну плату працівникам. Про це днями оголосив колективу генеральний директор каналу Олександр Богуцький.

 

Збільшення виплат стало можливим завдяки тому, що, за словами пана Богуцького, «у нас криза закінчилася». Як повідомляла ТК, з початку літа ситуація з рекламними надходженнями в холдингу Віктора Пінчука покращилася, і не виключено, що за обсягами доходів він повторить чи навіть перевершить минулорічні показники.

 

У прес-службі каналу відмовилися уточнити, якого збільшення, кому конкретно і коли слід очікувати. За даними джерел «Детектор медіа», підвищення можливе вже у жовтні або листопаді, його розмір становитиме 20%. Стосуватиметься воно начебто всіх працівників, і не лише ICTV, а й, імовірно, усього холдингу, тобто Нового каналу, СТБ, М1 тощо.

 

За словами керівника департаменту за в’язків з громадськістю Нового каналу Ольги Балабан, гендиректор каналу «ще минулого тижня розіслала усьому колективу листа з радісною звісткою про підвищення платні з жовтня на 20%».

 

Голова правління СТБ Володимир Бородянський підтвердив, що канал також планує підвищення заробітних плат цього року. Відсоток підвищення залежатиме від «поточного окладу співробітника, його оцінки керівником, вкладу в роботу телеканалу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14841
Читайте також
18.03.2009 14:34
Евгения Продаева
23 319
24.10.2008 11:43
Евгения Продаева
19 683
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коллега
5334 дн. тому
Зато на Интере кризис очевидно в разгаре, потому как зарплаты и так были не самые большые, а теперь совсем малыми оказались. И не чешется никто. Доэкономились руководители за счет коллектива.
Молодці
5335 дн. тому
Ну, то давно відомо, що Богуцький - нормальний менеджер. "Криза закінчилася" - і не крисить собі на карман від колективу. А в нас на бізнес-каналі криза не закінчується. сумно....
Знающий
5335 дн. тому
Расчёт происходил по курсу 5? Теперь будет +20%? Это по 6? Смешно...
читаДтч
5335 дн. тому
Спасибо за добрую новость! Браво менеджменту "пинчуков"! Бис! Бис! Бис! _______ :зависть:
Заец Побегаец
5336 дн. тому
О, денежкой от спецпроектов с работниками поделились
Mily
5336 дн. тому
підвищена зарплата - це добре, звісно. цікаво, а закриті корпункти відновлять? :)
Andriy
5336 дн. тому
Прийміть вітання. Тут хоч би вже зароблене отримати.
regi
5336 дн. тому
URAAAAAAA!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду