detector.media
25.09.2009 14:55
ICTV та Новий підвищать зарплати на 20% (ОНОВЛЕНО)

Телеканал ICTV збільшує заробітну плату працівникам. Про це днями оголосив колективу генеральний директор каналу Олександр Богуцький.

 

Збільшення виплат стало можливим завдяки тому, що, за словами пана Богуцького, «у нас криза закінчилася». Як повідомляла ТК, з початку літа ситуація з рекламними надходженнями в холдингу Віктора Пінчука покращилася, і не виключено, що за обсягами доходів він повторить чи навіть перевершить минулорічні показники.

 

У прес-службі каналу відмовилися уточнити, якого збільшення, кому конкретно і коли слід очікувати. За даними джерел «Детектор медіа», підвищення можливе вже у жовтні або листопаді, його розмір становитиме 20%. Стосуватиметься воно начебто всіх працівників, і не лише ICTV, а й, імовірно, усього холдингу, тобто Нового каналу, СТБ, М1 тощо.

 

За словами керівника департаменту за в’язків з громадськістю Нового каналу Ольги Балабан, гендиректор каналу «ще минулого тижня розіслала усьому колективу листа з радісною звісткою про підвищення платні з жовтня на 20%».

 

Голова правління СТБ Володимир Бородянський підтвердив, що канал також планує підвищення заробітних плат цього року. Відсоток підвищення залежатиме від «поточного окладу співробітника, його оцінки керівником, вкладу в роботу телеканалу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY