SES ASTRA: до кінця року мовитиме 85 HD-каналів

23 Вересня 2009
12005
23 Вересня 2009
13:57

SES ASTRA: до кінця року мовитиме 85 HD-каналів

12005
SES ASTRA: до кінця року мовитиме 85 HD-каналів

Олександр Оудендик (Alexander Oudendijk), керівник відділу телекомунікацій компанії SES ASTRA, оператора супутникового зв'язку,  заявив, що до кінця року очікується, що загальна кількість HD-каналів компанії сягне 85 (зараз їх близько 80). Про це він оголосив під час  Міжнародної конференції електронних ЗМІ (International Broadcasting Convention), яка пройшла в  Амстердамі 10-14 вересня, пише Media Business Reports.

 

Також він заявив, що прогнози в цій галузі свідчать про збільшення до 2012 року кількості HD-каналів в Європі до 420, а до 2018 року  по всьому світі кількість HD-каналів збільшиться  до 1300. В Європі за період з 2005 року до середини червня цього року було продано 100 млн. телевізорів HDReady. 3 млн. домогосподарств дивляться HDTV зі супутника ASTRA. Найбільша кількість глядачів телебачення високої чіткості припадає  на Великобританію 1,58 млн., далі йде Німеччина - 630 тис. та  Франція - 370 тис.

 

За прогнозами компанії, до 2013 року 74% європейських домогосподарств будуть передивлятись HDReadyконтент, а 50 млн. будуть забезпечені HD-обладнанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12005
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду