Армія проти народу не піде. Заява Західного оперативного командування Збройних сил України

25 Листопада 2004
684
25 Листопада 2004
18:00

Армія проти народу не піде. Заява Західного оперативного командування Збройних сил України

684
Західне оперативне командування збройних сил України відмежувалося від політичних процесів у державі, але проти народу не піде. Західне оперативне командування збройних сил України відмежувалося від політичних процесів у державі, але проти народу не піде - таку позицію оприлюднив в серуду журналістам командувач військами Західного оперативного командування Михайло Куцин.
Армія проти народу не піде. Заява Західного оперативного командування Збройних сил України
„Відповідно до законодавства, війська Західного оперативного командування не беруть участі у жодних політичних чи інших заходах, які проводяться на території міст, що входять у ЗОК. Дії командирів направлені на виконання закону і неухильного дотримання вимог конституції, і ніколи війська оперативного командування не будуть виконувати жодних протиправних дій, проти свого народу, бо армія є складовою народу” – заявив Михайло Куцин.

Він закликав керівників організацій та партій не провокувати чи шантажувати військовослужбовців, які виконують свій службовий обов’язок. У свою чергу, завдання військовослужбовці виконують успішно, і зараз готуються до зимового навчального сезону.

Як запевнив у своїй заяві пан Куцин, така позиція оперативного командування викликана тим, що військовослужбовці належать до різних етнічних груп та регіонів, і підтримували різних кандидатів. „Вони повинні виконувати ті обов’язки, які на них покладені. Не втручатися ні в які процеси. Тому, я думаю, що в тій ситуації, у нас виважена позиція, і не потрібно хвилюватися, що армія може вчинити якість протиправні дії проти свого народу”

Після оприлюднення заяви, Михайло Куцин відмовився відповідати на запитання журналістів, зіславшись на те, що не мав на меті скликати прес-конференцію, а лише хотів довести позицію оперативного командування до громадськості.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду