Прес-служба «Інтера»: Новини К1 залишаться на каналі?

21 Вересня 2009
24071
21 Вересня 2009
13:27

Прес-служба «Інтера»: Новини К1 залишаться на каналі?

24071
Прес-служба «Інтера»: Новини К1 залишаться на каналі?

Прес-служба «Інтера» прокоментувала ТК інформацію щодо закриття новин на каналі К1.

 

«Ідеологія каналу К1 - це розумні розваги. Наскільки новини К1 будуть відповідати цій концепції, настільки вони будуть залишатись на каналі», - таку відповідь надіслала ТК Ірина Павлик, керівник PR-служби медіа-групи «Інтер».

 

Це є офіційна відповідь каналу на запит ТК спростувати або підтвердити інформацію про закриття новин на телеканалі К1.

 

Тим не менш ТК і надалі докладатиме максимальних зусиль, щоб забезпечувати читачів достовірною та оперативною інформацією.

 

Нагадаємо, що топ-менеджери медіа-групи «Інтер» сьогодні неофіційно підтвердили ТК інформацію, що К1 закриває новини. Зміна сітки відбудеться 5 жовтня. Прес-реліз з відповідною інформацією має бути розіслано після 16.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду