Заступником головреда «Экономических известий» може стати Олег Синельников

17 Вересня 2009
15853
17 Вересня 2009
18:32

Заступником головреда «Экономических известий» може стати Олег Синельников

15853
Заступником головреда «Экономических известий» може стати Олег Синельников

З 21 вересня посаду редактора відділу «Государство» газети «Экономические известия» обійматиме Олег Синельников. Про це ТК повідомив головний редактор видання Олександр Бердинських. Він не виключає, що пан Синельников згодом посяде місце його заступника, яке вакантне після звільнення Антона Підлуцького.

 

«У нас заступник виконує функції також випускового редактора і редактора відділу. Це великий обсяг роботи, подивимося, як людина справлятиметься», - зазначив Олександр Бердинських.

 

Олег Синельников останнім часом працював у газеті «Урядовий кур'єр», раніше - в інформагенції «Контекст-медіа», в апаратах РНБО і Верховної Ради, у «Независимой газете».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15853
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знайка
5336 дн. тому
Товарищ Свирко намекает, что Апсуд оставит без изменений решение райсуда и восстановит его в должности главреда Экономизвестий :))
Вопрос Свирко
5336 дн. тому
Юра! О какой новой должности Бердинских ты говоришь?
Юрий Свирко
5336 дн. тому
так не вручили же:) мозгов не хватило мне копию отдать при свидетелях или затем ее по почте выслать
не получал, говоришь ?
5336 дн. тому
"И ради чего всё это было? Оказывается, ради вручения приказа от 27 апреля об увольнении меня за прогул".
Читатель
5337 дн. тому
Какая разница, кто и какую должность там получит. Газета - дохлая. Сами журналисты ЭИ это признают. По возможности строчат налево под прикрытим того же Бердинского. Так и выживают.
Юрий Свирко
5337 дн. тому
а вы, позор, тут к чему? кстати, моя трудовая до сих пор в ТНМ, приказа об увольнении я не получал, ликвидатор от меня прячется
obzor
5337 дн. тому
Свирко, ты не забыл, что ты уже давно не главный редактор "Обзора"? А?
Юрий Свирко
5337 дн. тому
краще б розповіли, яку посаду обійматиме з 2 жовтня О.Бердинських :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду