Антон Підлуцький став головним редактором «РБК-Україна»

25 Серпня 2009
24771
25 Серпня 2009
12:37

Антон Підлуцький став головним редактором «РБК-Україна»

24771
Антон Підлуцький став головним редактором «РБК-Україна»

В інформаційній агенції «РБК-Україна» відбулася зміна головного редактора. З 25 серпня цю посаду залишив Данило Кирьяков, а на його місце прийшов колишній перший заступник головреда газети «Экономические известия» Антон Підлуцький. Цю інформацію ТК підтвердили Данило Кирьяков і Антон Підлуцький.

 

Причину свого уходу Данило Кирьяков пояснив тим, що співпраця з «РБК-Україна» вичерпала себе. «Ми нічого більше дати одне одному не можемо», - додав він, уточнивши, що йде «в нікуди», але подальшу кар'єру пов'язує тільки з медіа.

 

Як розповів ТК Антон Підлуцький, стати головним редактором йому запропонував генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус. «Я зважив, подумав і вирішив прийняти пропозицію. Це гарний потужний проект. Я медійник, новинар, тож мені така робота близька», - пояснив він. Це не перший досвід співпраці пана Підлуцького з «РБК-Україна»: він працював у першому складі інформагенції у 2006 році, коли РБК зайшла в Україну.

 

Нагадаємо, на початку липня Антон Підлуцький звільнився з «Экономических известий», де працював з 2006 року, курував відділ «Государство». Тоді він розповів, що має намір працювати над кількома  проектами, що мають запуститися у вересні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду