Львів’яни вимагають правди про «замовників» журналіста Гонгадзе. Фото.

17 Вересня 2009
55944
17 Вересня 2009
08:33

Львів’яни вимагають правди про «замовників» журналіста Гонгадзе. Фото.

55944
Львів’яни вимагають правди про «замовників» журналіста Гонгадзе. Фото.

Учора, 16 вересня, о 20.00 год. майже сто осіб зібралося поблизу пам'ятника Івану Франку на площі перед Франковим університетом. Люди прийшли сюди, аби вшанувати 9 річницю від дня зникнення Георгія Гонгадзе, а ще, щоби вкотре заявити - «Вимагаємо правди!». Простоявши у мовчанні біля Франкового університету, люди вирушили вздовж вулиці січових Стрільців на проспект Свободи, де зібралися біля символічного дерева пам'яті. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

 

Як розповів у коментарі ЗІКу один із учасників вечора пам'яті Петро, вшанувати пам'ять журналіста Гонгадзе прийшли різні люди - студенти, середнього віку і навіть пенсіонери. «Тут зібралися люди, яким просто небайдужий хід розслідування справи Гонгадзе. Ця акція першочергово спрямована на те, щоби вшанувати пам'ять журналіста. Крім того, потрібно нагадати про те, що винні досі є непокараними, хоча вже минуло 9 років від часу зникнення Георгія Гонгадзе. Ми переконані і наполягаємо на тому, щоби усі винні у загибелі Гонгадзе сиділи у тюрмі», - сказав він. Також додав, що така ж акція - «Вечір пам'яті» паралельно відбулася і у Києві. Біля дерева пам'яті усі учасники виставили свічки. У самому центрі свічки утворили цифру 9, яка символізує дев'яту річницю від дня загибелі Георгія Гонгадзе. 

 

 

 

 

 

 

 

zik.com.ua

 

Фото - zik.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ZIK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
55944
Читайте також
11.03.2010 12:21
Олександр Народецький, «Радіо Свобода»
31 418
17.09.2009 09:14
Зоряна Кріт, «Україна молода»
37 115
16.09.2009 19:23
Сергій Лещенко, «Українська правда»
40 864
16.09.2009 13:03
Александр Ильченко, Александр Корчинский, газета «Сегодня»
28 501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду