Тетяна Чорновіл йде з «Оглядача» через невиплату грошей

15 Вересня 2009
16016
15 Вересня 2009
16:48

Тетяна Чорновіл йде з «Оглядача» через невиплату грошей

16016
Тетяна Чорновіл йде з «Оглядача» через невиплату грошей

Журналістка Тетяна Чорновіл має намір піти з інтернет-видання «Обоз» через невиплату заробітної платні. Цю інформацію журналістка підтвердила ТК особисто.

 

«Офіційно я звільнюся тоді, коли зі мною розрахуються, а поки що я співпрацюю з декількома виданнями на гонорарній основі», - сказала Тетяна.

 

Наразі Тетяна Чорновіл співпрацює з інтернет-виданнями «Українська правда» та «Лівий берег».

 

На «Оглядачі» Тетяна Чорновіл працювала чотири роки - найдовше від усіх інших журналістів, і фактично стала своєрідною візитівкою цього видання. До «Оглядача» вона працювала в журналах «ПіК» та «Компаньйон».

 

Нагадаємо, що у липні з «Оглядача» звільнилася Соня Кошкіна. За інформацією ТК, її звільнення також було пов'язане з невиплатою заробітної плати, хоча сама Кошкіна її не підтвердила.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16016
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
медведев
5328 дн. тому
Моня Бродский забросил свой Обоз, как только поменял ориентацию издателя, стал пописывать с грамматическими ошибками гениальные для своей жены и тещи писульки в Живой Журнал. Снимите шляпу. Теперь Моня уже писатель! "Чукча не читатель. Чукча писатель". А денег Обоз будет ждать очень долго. "Наш" писцатель проиграл в дурацком споре миллион баксов Игорю Коломойскому. Об этом в интервью выигравшего на УП.
всегда правой
5328 дн. тому
Хорошая газета "Левый берег"
всегда правой
5328 дн. тому
Хорошая газета "Левый берег"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду