«Эксперт Украина» запускає рекламну кампанію вартістю 7,4 млн гривень

14 Вересня 2009
5340
14 Вересня 2009
13:23

«Эксперт Украина» запускає рекламну кампанію вартістю 7,4 млн гривень

5340
«Эксперт Украина» запускає рекламну кампанію вартістю 7,4 млн гривень

Журнал «Эксперт Украина» запускає двомісячну рекламну кампанію з двох частин - іміджевої (вересень) і продуктової (жовтень). Загальний бюджет кампанії становитиме 7,4 млн гривень. Про це повідомляє піар-відділ журналу.

 

У ході рекламної кампанії будуть задіяні телебачення, радіо, зовнішні носії і друковані ЗМІ. Іміджевий 10-секундний аудіо- і відео ролик буде транслюватися у вересні в ефірі 9 загальнонаціональних і кабельних каналів («Інтер», ICTV, СТБ, канал «24», «Сіті», Перший діловий, Перший національний, «Спорт-1», «Ера») і 10 радіостанцій («Русское радио - Украина», «Хіт ФМ», «Ретро», «Авто радіо», «Джем», «Радіо Рокс», «Динамо», «Бізнес радіо», «Континент», «Шарманка»).

 

Із жовтня іміджевий ролик буде замінений серією з чотирьох 15-секундних продуктових роликів, що повідомляють про найцікавіші матеріали поточних чисел журналу під слоганом «Чесно про кризу. Розумно про економіку!». Із цим слоганом у вересні-жовтні виходитимуть і рекламні макети на зовнішніх носіях (сітілайти і борди в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові й Одесі), а також шпальтові макети в діловій, суспільно-політичній і спеціалізованій пресі.

 

Рекламна кампанія буде підкріплена заходами, присвяченими п'ятій річниці журналу «Эксперт Украина». 14 вересня буде опублікований рейтинг стабільності страхових компаній, підготовлений РА «Эксперт рейтинг», у вересні також стартує міжнародний проект «Країна», у рамках якого до кінця року в журналі вийдуть чотири спецвипуски, кожен з яких буде присвячений практиці економічної співпраці з іноземною країною. 2 жовтня на художній виставці «Арт Київ - 2009» в Українському домі буде презентований арт-проект «Мистецтво обкладинки», створений редакцією журналу спільно з українськими художниками. 19 жовтня в галереї NuART відкриється фотовиставка «Эксперта» (найкращі обкладинки, ілюстрації та фото журналу). Також 19 жовтня вийде 100-сторінковий спецвипуск видання з найбільш значними і цікавими матеріалами 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду