detector.media
14.09.2009 13:23
«Эксперт Украина» запускає рекламну кампанію вартістю 7,4 млн гривень

Журнал «Эксперт Украина» запускає двомісячну рекламну кампанію з двох частин - іміджевої (вересень) і продуктової (жовтень). Загальний бюджет кампанії становитиме 7,4 млн гривень. Про це повідомляє піар-відділ журналу.

 

У ході рекламної кампанії будуть задіяні телебачення, радіо, зовнішні носії і друковані ЗМІ. Іміджевий 10-секундний аудіо- і відео ролик буде транслюватися у вересні в ефірі 9 загальнонаціональних і кабельних каналів («Інтер», ICTV, СТБ, канал «24», «Сіті», Перший діловий, Перший національний, «Спорт-1», «Ера») і 10 радіостанцій («Русское радио - Украина», «Хіт ФМ», «Ретро», «Авто радіо», «Джем», «Радіо Рокс», «Динамо», «Бізнес радіо», «Континент», «Шарманка»).

 

Із жовтня іміджевий ролик буде замінений серією з чотирьох 15-секундних продуктових роликів, що повідомляють про найцікавіші матеріали поточних чисел журналу під слоганом «Чесно про кризу. Розумно про економіку!». Із цим слоганом у вересні-жовтні виходитимуть і рекламні макети на зовнішніх носіях (сітілайти і борди в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові й Одесі), а також шпальтові макети в діловій, суспільно-політичній і спеціалізованій пресі.

 

Рекламна кампанія буде підкріплена заходами, присвяченими п'ятій річниці журналу «Эксперт Украина». 14 вересня буде опублікований рейтинг стабільності страхових компаній, підготовлений РА «Эксперт рейтинг», у вересні також стартує міжнародний проект «Країна», у рамках якого до кінця року в журналі вийдуть чотири спецвипуски, кожен з яких буде присвячений практиці економічної співпраці з іноземною країною. 2 жовтня на художній виставці «Арт Київ - 2009» в Українському домі буде презентований арт-проект «Мистецтво обкладинки», створений редакцією журналу спільно з українськими художниками. 19 жовтня в галереї NuART відкриється фотовиставка «Эксперта» (найкращі обкладинки, ілюстрації та фото журналу). Також 19 жовтня вийде 100-сторінковий спецвипуск видання з найбільш значними і цікавими матеріалами 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY