«Известия в Украине» отримали орден Преподобного Нестора Літописця

11 Вересня 2009
13686
11 Вересня 2009
18:27

«Известия в Украине» отримали орден Преподобного Нестора Літописця

13686
«Известия в Украине» отримали орден Преподобного Нестора Літописця

«Известия в Украине» нагородили орденом Преподобного Нестора Літописця. Орден вручили головному редактору видання Яніні Соколовській.

 

Зазвичай цією нагородою відзначають людей та організації, що опікуються просвітництвом - в літературі, науці, журналістиці.

 

Крім того, у Києво-Печерській лаврі відбулося нагородження орденами з нагоди ознаменування ікони Почаївської Богоматері. Їх отримали президент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак та редактор проекту «УНІАН-Релігії» Анна Горпинченко.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13686
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5339 дн. тому
Сабодан хабалит : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду