Українських журналістів нагородили "Золотим пером"

1 Березня 2004
873
1 Березня 2004
12:26

Українських журналістів нагородили "Золотим пером"

873
Українських журналістів нагородили "Золотим пером"
28 лютого у Національному палаці "Україна" було вручено найвищу нагороду у галузі журналістики – „Золоте перо”. Всеукраїнський щорічний конкурс засобів масової інформації "Золоте перо" було започатковано у 2001 році. Організаторами конкурсу стали Центр соціально-політичних технологій спільно з Національною спілкою журналістів України.

У понад десяти номінаціях перемогу здобули такі програми та видання: програма "Подробно с Дмитрием Киселевым" (ICTV), журнал "Міг" та політичний огляд "Кіевского телеграфа" у номінації "Політика".

Газета "Деловая столица", телепрограмма "Україна енергетична" (ICTV) та рубрика "Деловые ведомости" газети "Киевские ведомости".

Телеканал "Інтер", газета "Комсомольская правда в Украине" та радіопрограма "Дай пять" ("Просто радіо") здобули перемогу у номінації "Інформаційно-новинна програма";

Газета "Урядовий кур`єр" отримала нагороду в номинації "Політичне та економічне життя".

Телеканал "1+1" здобув перемогу в номінації "Про спорт" з програмою "Про спорт", у цій же номінації перемогла газета "Команда".

Програма "Галопом по Європах" отримала "Золоте перо" у номінації "Краща розважальна програма".

"Золоті пір`я" також отримали музичний канал "О-TV", науково-практичний журнал МВС "Честь і закон", журнал "Международный туризм", видання "Недвижимость Киева", газета "Метро", журнал "Караван историй (Украина)", дитяче видання "12 Плюс", телепрограма "Імена" Першого національного каналу, радіопрограма "Вкусняшка" на радио "Мелодія", радіопрограма "Новости с того света" (радіо "Апельсин"). У номінації "Зарубіжні ЗМІ" перемогли "Русское радио" та НТВ "Мир".

Диплом „За створення ефективної стратегії довіри громадськості” отримав "5 канал".

За словами Святослава Погранічного, генерального продюсера конрурсу "Золоте перо", визначення кращих програм та рубрик на радіо і в пресі проводилося шляхом незалежних загальнонаціональних соціологічних опитувань серед громадян, які здійснював протягом року Центр соціально-політичних технологій України.

Анна Сенюк, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду