Центральне телебачення Китаю розпочало мовлення російською

10 Вересня 2009
12222
10 Вересня 2009
11:31

Центральне телебачення Китаю розпочало мовлення російською

12222
Центральне телебачення Китаю розпочало мовлення російською

Центральне телебачення Китаю (ЦТК) розпочало мовлення російською мовою. Про це повідомляє російський  «Интерфакс» .

 

Перший ефір нового каналу відбувся о 07:00 за московським часом у четвер, 10 вересня.

 

Це нововведення є частиною «глобальної стратегії розширення мовлення компанії різними мовами світу». Крім російської, програми ЦТК виходитимуть китайською, англійською, французькою, іспанською та арабською.



Віце-президент ЦТК Чжан Чанмін заявив, що таким чином телеканал надасть нові майданчики для знайомства з сучасним Китаєм, його економікою, політикою, культурою.

 

Контент нового телеканалу складатимуть інформаційні, культурні та розважальні програми.


Трансляція вестиметься через китайські супутники зв'язку Chinaset 6B і ЕВ-9А. Сигнал буде покривати Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Близький Схід та Європу.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12222
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5357 дн. тому
Маю щастя оглядати через супутник кілька китайських каналів, серед них і англомовний. Деякі передачі, - особливо концерти, присвячені національним святам, - справляють дуже приємне враження. Я б не відмовився, аби вони транслювати програми і українською мовою (звісно, не такі, як свого часу радіопередачі на ревізіоністський СРСР)
Заец Побегаец
5358 дн. тому
Хорошо, что украинский их пока не интересует.
Кагбездох
5358 дн. тому
Анекдот про украинско-китайскую границу помалу стает реальностью.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду