Мережа «В контакте» запустить версії на 12 мовах

8 Вересня 2009
20508
8 Вересня 2009
09:00

Мережа «В контакте» запустить версії на 12 мовах

20508
Мережа «В контакте» запустить версії на 12 мовах

Мережа «В контакте» запустить версії сайту на 12 мовах. Про це повідомляє газета «Ведомости».

 

Власники мережі придбали доменне ім`я vk.com. Сам домен створили у червні 1997 року, отання перереєстрація відбулася 28 серпня 2009 р. У найближчий планах компанії - вихід на зарубіжний ринок та розширення мовних версій до 12. «Сполучення VK стане міжнародним брендом "В контакте"», - обіцяє виконавчий директор «В контакте» Лев Левієв.

 

Точну суму угоди не розголошують. Екс-гендиректор російського офісу MySpace Олександр Туркот каже, що купівля домена обійшлася у кілька десятків тисяч доларів.  Директор координаційного центру домена .ru Андрій Колесников називає суму «максимум  $100 000».

 

«В контакте» - одна з найбільших соціальних мереж рунету. За даними TNS, її місячна аудиторія складає 13,9 мільйони унікальних користувачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20508
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду