Ганна Безлюдна отримала подяку патріарха Кирила

3 Вересня 2009
15966
3 Вересня 2009
15:11

Ганна Безлюдна отримала подяку патріарха Кирила

15966
Ганна Безлюдна отримала подяку патріарха Кирила

Вчора в Москві голова синодального інформаційного відділу Російської православної церкви Володимир Легойда вручив генеральному продюсеру телеканалу «Інтер» Ганні Безлюдній лист подяки за підписом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Предстоятель Російської православної церкви висловив вдячність особисто Ганні Безлюдній і всьому колективу телеканалу «Інтер» за телевізійне висвітлення першого архіпастирського візиту патріарха Кирила в Україну 27 липня – 5 серпня цього року.

 

Нагадаємо, що «Інтер» виступив головним інформаційним партнером візиту патріарха в Україну і транслював усі богослужіння за його участю, а також спеціальний прямий ефір зі студії «Свободи на "Інтері"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15966
Читайте також
06.04.2010 13:22
Журнал «& Стратегии»
16 589
07.09.2009 13:58
Мустафа Найем, для «Украинской правды»
41 142
07.09.2009 11:23
Ирина Миронова, Роман Судольский, «КоммерсантЪ»
26 376
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
"Друг-2"
5349 дн. тому
Друже, ти вже вислужився, дай іншим. А краще замолюй гріхи, бо грамота не має сили помилування. Скоро дивіться на Інтері цикл документальних фільмів "Грамота для Ганни" або "Хто врятує Ганнусю?".
Друг
5349 дн. тому
Я можу зрозуміти і прощати, коли люди зляться і пишуть анонімні образливі коментарі на когось чи на щось... Так буває, аноніми насправді не винуваті, що їм зле. Але навіщо писати образи, якщо справа стосується віри, православ"я, релігії? Попустіться.
Алегарф
5349 дн. тому
ДОБРО ЗЛО. ЗЛО ДОБРО Человек есть мерило бездны миров. Хорошо, пусть тогда назовёт мне вслух Хоть один из тех самых простых даров, Что веками его наполняет дух. Человек... Он пластичный – ему больно жить. Ладно, пусть поживёт, не вкушая грусть, И ему не мешают ни страх, ни стыд – Пусть хоть день проживёт он вот так вот, пусть. Человек – это самый послушный раб, Если нет над ним власти иных величин, Если смерть пред ним не ставит преград – И остаться в живых ему нет причин. Человек есть добро, лишённое крыл, Что его каждый миг искушает суть. Суета сует – то, кем ты, верно, был... Человек – то, кем впредь непременно будь!
Друг
5349 дн. тому
"Свідомому Українцю": Ніякий ти не свідомий і не українець, а звільнений Анною з "Інтера" озлоблений працівник. Не треба тут демонструвати свою "жабу"! Особливо у темі, яка стосується релігії.
Свідомий Українець
5349 дн. тому
Никто даже и не сомневался. Но это её нисколько не спасёт от увольнения ;-)
Друг
5349 дн. тому
Поздоровляю Анну з почесною нагородою від Православної Церкви!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду