ICTV оголосив кастинг акторів для української версії пародійного шоу «Велика різниця»

1 Вересня 2009
17961
1 Вересня 2009
10:48

ICTV оголосив кастинг акторів для української версії пародійного шоу «Велика різниця»

17961
ICTV оголосив кастинг акторів для української версії пародійного шоу «Велика різниця»

31 серпня телеканал ICTV розпочав прийом заявок на участь у створенні української версії російського проекту «Велика різниця», повідомляє офіційний сайт каналу.


До участі в кастингу запрошуються люди з акторською освітою і досвідом роботи у жанрі комедії, пародисти, автори оригінальних комедійних сценаріїв віком від 22 до 45 років. Біографію разом з фото слід надсилати на електронну адресу vr@ictv.ua, прикріпивши до листа свої творчі доробки та оригінальні сценарії (розмір повідомлення не повинен перевищувати 10 МБайт). Детальніше про кастинг можна дізнатись за телефоном (044) 289 60 21.

 

«Велика різниця» - це шоу пародій на найпопулярніші в Україні фільми, серіали й телепрограми. Під час створення кожного номера автори шоу проводять скрупульозну роботу з гримом, реквізитом, костюмами. Багато пародій розігрують у реальних умовах. Наприклад, якщо пародіюють конкретний телевізійний проект, усе відбувається в тій самій студії і в тих самих декораціях, у яких його зазвичай знімають.

 

Кожен показаний епізод ведучі проекту обговорюватимуть із залом, у якому переважна частина глядацької масовки - зірки шоу-бізнесу, телебачення, кіно та спорту й інші знаменитості, яких обрали на роль об'єктів для самих пародій. Ведучі шоу запрошуватимуть їх на сцену після кожного номера, аби поділитися враженнями про побачене й почуте.

 

Раніше телеканал ICTV транслював російську версію проекту «Велика різниця» і, за словами генерального директора Олександра Богуцького, був дуже задоволений ним. У Росії шоу виходить на «Первом канале» з ведучими Іваном Ургантом і Олександром Цекало.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17961
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крымчанин
5350 дн. тому
И еще будет очередная жалкая пародия снять чтото популярного!!! А оригинал очень интересный не пропускаю ни одной серий!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду