Суперкубок УЄФА «Шахтар» - «Барселона» 28 серпня покаже Перший національний

28 Серпня 2009
21150
28 Серпня 2009
10:54

Суперкубок УЄФА «Шахтар» - «Барселона» 28 серпня покаже Перший національний

21150
Суперкубок УЄФА «Шахтар» - «Барселона» 28 серпня покаже Перший національний

Футбольний матч  Суперкубку УЄФА «Шахтар» - «Барселона» транслюватиме у прямому ефірі Перший національний 28 серпня 2009 року о 21.30. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Рішення про трансляцію на загальнонаціональному ефірному каналі було прийняте ввечері 27 серпня, за добу до матчу. Про це ТК розповів перший віце-президент НТКУ Михайло Кобля.

 

«Поки що ми домовилися про трансляцію цього матчу, щодо інших тривають переговори. Вартість трансляції ми не розголошуємо», - сказав він.

 

Як раніше повідомляла «Детектор медіа», переговори про трансляцію цього матчу вів телеканал «Україна», але не зміг придбати права на показ через завелику вартість і додаткові умови.

 

«Телеканал "Україна" показав поганий менеджмент. Вони не змогли, а ми домовилися», - наголосив Михайло Кобля.

 

Гра за Суперкубок Європи розпочнеться в п'ятницю, 28 серпня, о 21:45 по Києву на стадіоні Луї Другий в Монако, повідомляє сайт КорреспонденТ.net.

 

Крім Першого національного пряму трансляцію цього матчу  покажуть супутникові канали «Спорт-1» та «НТВ+Футбол» 28 серпня о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21150
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МихайлоМихайлович
5356 дн. тому
Коли канал купує трансляцію за день до ефіру, то про цю видатну подію буде знати тільки обмежене коло осіб та постійна аудиторія каналу (в основному пенсіонери та селяни). В жодному телевізійному виданні, або в газеті з телепрограмою телеглядач про матч не дізнається. Можливо ще футбольні фанати, втративши час та нерви, відшукають інформацію в інтернеті або іншим шляхом. Тому значного рейтингу у трансляції не буде і за рекламу будуть нараховані копійки. Але чиновник, що розподіляє гроші, у будь якому випадку залишиться задоволеним ... від перегляду матчу.
2 satyr
5356 дн. тому
чтобы знать отобьют деньги или нет, надо знать как минимум стоимость трансляции для ут1. а это, похоже, на публику говорить не будут. что, в общем-то, наводит на мысли.
satyr
5356 дн. тому
Перестаньте гнати на Коблю! Зробив добре діло - респект і уважуха. Бабки відіб"ють на рекламі. Долю опублікує "телекритика", подивимся
casper
5356 дн. тому
Кобля - МАЛАДЦА!!! Умыл пшека!
\
5356 дн. тому
и где твой хороший менеджмент, Кобля?! в ноль целых хрен десятых доли первого национального при 100%-ном покрытии?! Домовився вин, блин
Проходя мимо
5356 дн. тому
Откуда деньги у Первого на матч? зная Самойленко, думается, запрошено у Украины было немало. Так что все это смердит за километр.
//
5356 дн. тому
Кобля, кто ты такой?! " канал украина показал поганый менеджмент", мля. а ты показал хороший, купив права за денежки налогоплательщиков? менеджер, мля, во главе со своим народным артистом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду