Долю «Охоты и рыбалки» вирішив Вищий господарський суд України

19 Серпня 2009
21868
19 Серпня 2009
15:01

Долю «Охоты и рыбалки» вирішив Вищий господарський суд України

21868
Долю «Охоты и рыбалки» вирішив Вищий господарський суд України

Інтереси російських телеканалів групи «Стрім» («Охота и рыбалка», «Здоровое ТВ», «Драйв», «Усадьба», «Ретро») в Україні представлятиме компанія «Контент ТВ» - Вищий господарський суд України залишив без задоволення касаційну скаргу компанії «Інтернет Бізнес Комунікації» («Ай-бі-ком») до телекомпанії «Стрім». Таким чином, Національна Рада України з питань телебачення та радіомовлення отримала дозвіл на видачу ліцензій провайдерам програмних послуг з пакетом програм телекомпанії «Стрім», суд також зняв заборону щодо укладання договорів з «Контент ТВ» щодо ретрансляції зазначених телеканалів на території України.

 

Нагадаємо, що 18 лютого російська компанія «Стрім» повідомила українських провайдерів про те, що права на розповсюдження її каналів та представлення її інтересів на території України здійснюватиме ТОВ «Контент ТВ» (структура, пов'язана з потужним українським дистрибутором ТОВ «Торсат»). Такий стан справ викликав незадоволення з боку української компанії «Інтернет. Бізнес. Комунікації», яка представляла інтереси групи в Україні раніше. Відтак, «Ай-бі-ком» подала позов до Господарського суду міста Києва, аргументуючи тим, що її угода з телекомпанією «Стрім» діє до кінця 2009 року, однак суд не погодився з аргументами компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21868
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду