Дитяче видання «Сни Ганса Християна» отримало гран-прі Київського книжкового ярмарку

19 Серпня 2009
15597
19 Серпня 2009
11:18

Дитяче видання «Сни Ганса Християна» отримало гран-прі Київського книжкового ярмарку

15597
Дитяче видання «Сни Ганса Християна» отримало гран-прі Київського книжкового ярмарку

Найкращою книгою України 2009 року на V Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, що проходить з 18-21 в столиці України, названо видання для дітей - «Сни Ганса Християна», які переказала Леся Воронина та намалювала Катерина Штанко. Про це повідомила прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

Книга, що побачила світ у видавництві «Грані-Т» (м. Київ), вже отримала перемогу міжнародного конкурсу «Искусство книги» в Москві у номінації «Книга-дітям». Крім того саме це видання вперше буде висуватися від України на Міжнародну премію імені видатного казкаря Ганса Християна Андерсена у Великобританії.

 

Конкурс Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку проводився в 11 номінаціях.

 

У номінації «Проза» нагороду отримало видавництво «Смолоскип» (м. Київ) за серію книг «Розстріляне відродження» Клима Поліщука та Майка Йогансена. У номінації поезія перемогло видання Івана Котляревського «Енеїда» видавництва «Книга» (м. Київ). А книги Марії Матіос «Москалиця» та «Мама Маріца-дружина Христофора Колумба» стали найкращими серед бестселерів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15597
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду