Відбулися зміни в менеджменті «Детектор медіа»

18 Серпня 2009
15823
18 Серпня 2009
18:30

Відбулися зміни в менеджменті «Детектор медіа»

15823
Відбулися зміни в менеджменті «Детектор медіа»

Заступниками шеф-редактора та директора ТОВ «Детектор медіа» стали Леся Ганжа та Марина Баранівська.

 

Отар Довженко, який обіймав посаду першого заступника шеф-редактора та директора ТОВ «Детектор медіа» з літа 2006 року, а з осені 2008-го  року був і редактором сайту «ТК» - залишається у команді в якості оглядача.

 

«Три роки у "Телекритиці" були неоціненним досвідом, що сформував мене як журналіста й редактора, - коментує Отар Довженко. - Проте ця робота вимагала граничного напруження, і зараз у мене назріла внутрішня потреба присвятити більше часу своїй родині та творчості. Я пишаюся тими результатами, яких ми досягли за цей час, і впевнений, що й з новим  складом менеджменту "Детектор медіа"  продовжить розвиватись, зростати якісно й нарощувати аудиторію».

 

«Я вдячна Отару за той великий внесок, який він вніс у розвиток «Детектор медіа», - каже шеф-редактор проекту, директор ТОВ «Детектор медіа» Наталія Лигачова. - За його наполегливості, працелюбності й таланту сайт "Детектор медіа" не тільки суттєво підвищив кількісні показники, але й набув нових якостей. Якщо раніше ТК насамперед була сайтом критики телеконтенту,  то поступово проект став  експертним виданням у сфері телебачення як бізнесу. Отар починав в «ТК» за важких часів зміни практично всієї команди. Зараз він залишається в оновленій,  сильній, бойовій команді, яка була створена та розвинулась великою мірою його зусиллями. Сподіваюсь, що його бажання зосередитися більше на творчості теж додасть «ТК» нових успіхів - тепер вже в публіцистиці та аналітиці». 

 

Леся Ганжа  співпрацює з «Детектор медіаю» з 2002 року, останнім часом була заступником редактора сайту, є визнаним експертом у сфері медіабізнесу, вела тему регулювання діяльності ЗМІ. На новій посаді Ганжа відповідатиме за роботу ньюз-руму та буде курувати висвітлення питань, пов'язаних  з процесами на медіаринку.

 

Марина Баранівська  прийшла у ТК» півтора роки тому, до цього працювала на телебаченні (зокрема у «Сніданку з «1+1», «Останній барикаді», програмі «Новий час» 5-го каналу),  у пресі. Марина куруватиме колумністичний блок та розділ «Люди», роботу з позаштатними авторами, не полишаючи і власної  журналістської  діяльності.   

 

«Детектор медіа»

 

На фото: Отар Довженко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15823
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Опополо
5343 дн. тому
Mуму - точно, без Отара телекритика баб отара
Г.Б.
5369 дн. тому
Довженко, Кипиани... их легион рабочих, креативных лошадок. Запускасют проекты... Через год-полтора они уже не нужны. Легиону "ДЕВУШЕК" ко всему прочему еще и рукой водить хочется.
ганжа
5370 дн. тому
Інно, а яке в мене Прессзваніє? бо я не в курсі... та й отар - зверни увагу - нас не покинув.
Mуму
5370 дн. тому
Без Отара то вже тільки жіноча отара)) Хоча кобіти там мужиковаті, причому всі. Не дивно, що чоловіки там довго не витримують... бабське царство... баби й мужики, які не хочуть, як баби. А те, що Ганжа - визнаний експерт, то таки да. Навіть Прессзваніє на пільгових умовах получіла))
ээх!
5370 дн. тому
В НАцсовете будет теперь гораздо скучнее...
Ігор
5371 дн. тому
Ганжа - цінний кадр, а от Баранівська - це провал. Оцінюю її рівень як низький. Забагато уваги приділяє собі, замало думає.
Оля
5371 дн. тому
Отаре, хай щастить. Ти все правильно робиш:) Успіхів і дівчатам на новій посаді)
mashovec
5371 дн. тому
Привітання дівчатам! Впевнена, жіночий менеджмент стане у пригоді)
Алегарф
5371 дн. тому
На фото: фофудьефоб : )))
uatto
5371 дн. тому
tak i treba zvilnatusja
Комедиант
5371 дн. тому
Искренне желаю успехов в семье и творчестве, Отар! Вы - настоящий профи! Буду рад видеть Ваши материалы на сайте и в печатном варианте "Телекритики"! :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду