Криза змінить стиль рекламної кампанії кандидатів у президенти України

13 Серпня 2009
15318
13 Серпня 2009
14:35

Криза змінить стиль рекламної кампанії кандидатів у президенти України

15318
Криза змінить стиль рекламної кампанії кандидатів у президенти України

Друга хвиля економічної кризи відкоригує рекламну кампанію кандидатів у президенти України. У цьому упевнений президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв. У коментарях «Українській правді» Єрмолаєв відзначив, що фактично рекламна кампанія вже зробила кілька зиґзаґів.

 

Зокрема, за його словами, топовою темою червня була конституційна реформа. Він звернув увагу на заяви президента Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка з даного питання.

 

У липні ця тема відійшла на другий план, поступившись економічним проблемам.

 

Наступний зиґзаґ рекламної кампанії, на думку Єрмолаєва, пов'язаний із заявою президента РФ Дмитра Медведєва, а також антисемітським випадом мера Ужгорода Сергія Ратушняка щодо Яценюка.

 

Єрмолаєв відзначив, що черговий зиґзаґ припаде на другу хвилю кризи, і змусить кандидатів, що знаходяться при владі, зосередитися на пошуку винних. Зокрема, він спрогнозував інформаційні містифікації навколо проблеми розрахунків за імпортний природний газ і його споживання.

 

Такі ж містифікації з пошуком ворогів, на думку політолога, з'являться і навколо теми курсу гривні.

 

«Населенню потрібно буде пояснити, чому усе гірше і гірше», - відзначив він.

Також на думку Єрмолаєва, істотним фактором виборчої кампанії може стати тема "викриття старого режиму" у зв'язку з розслідуванням справи про убивство журналіста Георгія Гонгадзе

 

«Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15318
Читайте також
12.08.2009 12:29
Артем Вакалюк, Sostav.ua
39 872
04.08.2009 13:26
Андрей Колесник, для «Детектор медіа»
31 403
29.07.2009 18:15
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
51 957
28.07.2009 09:42
Денис Жарких
, для «Детектор медіа»
21 412
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
awesome
5370 дн. тому
интересно-интересно )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду