detector.media
13.08.2009 14:35
Криза змінить стиль рекламної кампанії кандидатів у президенти України

Друга хвиля економічної кризи відкоригує рекламну кампанію кандидатів у президенти України. У цьому упевнений президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв. У коментарях «Українській правді» Єрмолаєв відзначив, що фактично рекламна кампанія вже зробила кілька зиґзаґів.

 

Зокрема, за його словами, топовою темою червня була конституційна реформа. Він звернув увагу на заяви президента Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка з даного питання.

 

У липні ця тема відійшла на другий план, поступившись економічним проблемам.

 

Наступний зиґзаґ рекламної кампанії, на думку Єрмолаєва, пов'язаний із заявою президента РФ Дмитра Медведєва, а також антисемітським випадом мера Ужгорода Сергія Ратушняка щодо Яценюка.

 

Єрмолаєв відзначив, що черговий зиґзаґ припаде на другу хвилю кризи, і змусить кандидатів, що знаходяться при владі, зосередитися на пошуку винних. Зокрема, він спрогнозував інформаційні містифікації навколо проблеми розрахунків за імпортний природний газ і його споживання.

 

Такі ж містифікації з пошуком ворогів, на думку політолога, з'являться і навколо теми курсу гривні.

 

«Населенню потрібно буде пояснити, чому усе гірше і гірше», - відзначив він.

Також на думку Єрмолаєва, істотним фактором виборчої кампанії може стати тема "викриття старого режиму" у зв'язку з розслідуванням справи про убивство журналіста Георгія Гонгадзе

 

«Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY