Отар Іоселіані розпочав зйомки нової картини «Шантрапа»

10 Серпня 2009
15544
10 Серпня 2009
18:27

Отар Іоселіані розпочав зйомки нової картини «Шантрапа»

15544
Отар Іоселіані розпочав зйомки нової картини «Шантрапа»

У Тбілісі розпочалися зйомки нового фільму грузинсько-французького режисера Отара Іоселіані «Шантрапа», продюсерами якого стали Олег Кохан (SOTA Cinema Group, Україна) та Мартін Маріньяк (Pierre Grise Productions, Франція).

 

За словами представників компанії SOTA Cinema Group, новий фільм кіномайстра можна почасти назвати автобіографічним, оскільки головним героєм стане молодий режисер, який намагається знайти себе у професії в умовах спочатку ідеологічної, а згодом і комерційної цензури.

 

Головну роль у картині виконує грузинський актор Дато Таріелашвілі, котрий вже знімався в одній із найбільш відомих картин Отара Іоселіані - «Ранок понеділка». На роль голови Держкіно Бориса Фірсова, що згодом став послом СРСР у Франції та допоміг герою виїхати за кордон, запрошено Богдана Ступку. Також у «Шантрапі» задіяні актори Гіві Сарчемілідзе, Ніка Енделадзе, Таміла Карумідзе.

 

Зйомки відбуватимуться в Грузії та Франції до кінця 2009 року, попередній бюджет - близько 4 млн євро.

 

Нагадаємо, що Отар Іоселіані вчився в майстерні Олександра Довженка у Всеросійському державному інституті кінематографії імені Герасимова.

 

 

 

 

Кадри зі знімального майданчика нового фільму Отара Іоселіані надані компанією SOTA Cinema Group

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15544
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5374 дн. тому
Господи, як приємно читати такі новини!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду