Висловлюємо співчуття Іванові Драчу з приводу смерті сина Максима

21 Липня 2009
10057
21 Липня 2009
18:59

Висловлюємо співчуття Іванові Драчу з приводу смерті сина Максима

10057
Висловлюємо співчуття Іванові Драчу з приводу смерті сина Максима

20 липня не стало Максима Драча - сина поета, народного депутата й екс-голови Держкомінформу Івана Драча.

 

Максим Драч народився в 1965 році. За освітою лікар, після закінчення медінституту брав участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Деякий час працював начальником управління зовнішніх зв'язків Міністерства охорони здоров'я України, згодом пішов у бізнес.

 

Як розповів «Газете по-киевски» народний депутат Лесь Танюк, Максим Драч після перебування в Чорнобилі хворів на недугу крові.

 

Свої співчуття родині Драчів висловили президент і прем'єр-міністр України.

 

«Детектор медіа» висловлює Іванові та Марії Драчам, усім рідним і близьким Максима щирі співчуття з приводу трагічної втрати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10057
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Христина Стебельська
5399 дн. тому
Зоря печалі знову дивиться на нас…Максим пішов у неблизький світ…Світла пам»ять про гарного сина люблячих батьків. Розділяю смуток родини Івана Драча. Нехай Господь із миром упокоїть його душу. Земля пухом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду