У Google заявили про стабілізацію ринку інтернет-реклами

20 Липня 2009
4319
20 Липня 2009
11:20

У Google заявили про стабілізацію ринку інтернет-реклами

4319
У Google заявили про стабілізацію ринку інтернет-реклами

IT-компанії Microsoft Corp. і Yahoo! Inc. можуть уже цього тижня підписати угоду про співпрацю у сфері пошуку і продажу реклами в інтернеті, пише газета «КоммерсантЪ» із посиланням на агенції «Інтерфакс» і Bloomberg.

 

Обидві компанії прагнуть скласти конкуренцію Google у сфері інтернет-пошуку. Аналітики зазначають, що разом Microsoft і Yahoo! можуть запропонувати великим рекламодавцям реальну альтернативу послугам Google.

 

Частка Google на ринку інтернет-пошуку, згідно з даними дослідницької компанії ComScore Inc., у червні становила 65%, Yahoo! – 19,6%, Microsoft – 8,4%.

 

Тим часом, за підсумками першого півріччя 2009 року виручка Google Inc. зросла майже на 2,9% – до 5,52 млрд доларів, повідомляє «КоммерсантЪ» із посиланням на «Інтерфакс» і Bloomberg.

 

Без урахування платежів партнерським сайтам виручка зросла до 4,07 млрд доларів, що практично співпало із середнім прогнозом ринку. Прибуток компанії порівняно з першим півріччям 2008 року зріс на 19% – до 1,48 млрд.

 

Керівництво Google заявило, що бачить ознаки стабілізації ринку інтернет-реклами. На їхню думку, ринок пройшов нижню точку спаду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4319
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду