detector.media
20.07.2009 11:20
У Google заявили про стабілізацію ринку інтернет-реклами

IT-компанії Microsoft Corp. і Yahoo! Inc. можуть уже цього тижня підписати угоду про співпрацю у сфері пошуку і продажу реклами в інтернеті, пише газета «КоммерсантЪ» із посиланням на агенції «Інтерфакс» і Bloomberg.

 

Обидві компанії прагнуть скласти конкуренцію Google у сфері інтернет-пошуку. Аналітики зазначають, що разом Microsoft і Yahoo! можуть запропонувати великим рекламодавцям реальну альтернативу послугам Google.

 

Частка Google на ринку інтернет-пошуку, згідно з даними дослідницької компанії ComScore Inc., у червні становила 65%, Yahoo! – 19,6%, Microsoft – 8,4%.

 

Тим часом, за підсумками першого півріччя 2009 року виручка Google Inc. зросла майже на 2,9% – до 5,52 млрд доларів, повідомляє «КоммерсантЪ» із посиланням на «Інтерфакс» і Bloomberg.

 

Без урахування платежів партнерським сайтам виручка зросла до 4,07 млрд доларів, що практично співпало із середнім прогнозом ринку. Прибуток компанії порівняно з першим півріччям 2008 року зріс на 19% – до 1,48 млрд.

 

Керівництво Google заявило, що бачить ознаки стабілізації ринку інтернет-реклами. На їхню думку, ринок пройшов нижню точку спаду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY